alles voor uw aquarium

Van vis tot plant

Bij dierenspeciaalzaak Flip Kluin kunt u ook voor uw aquarium terecht, voor zowel koudwater als een tropisch aquarium hebben wij een ruime keus aan vissen, planten en benodigdheden.

Wekelijks is er nieuwe aanvoer van vissen, planten, levend- en diepvriesvoeding.

Bent u opzoek naar specifieke soorten maar kunt u deze nergens vinden? Kom dan gerust eens langs. Buiten het ruime assortiment in onze winkels is er nog veel meer verkrijgbaar. Wij gaan graag met u opzoek.

Aquatlantis Aquaria

Nieuw is ons assortiment zijn de aquaria van Aquatlantis. Deze nieuwe lijn met aquaria is in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Denk hierbij aan de leuke Goldy of Platy bakjes. Deze bakjes zijn leuk om te beginnen en heb je in 20, 30 en 50Ltr en voor de liefhebber ook in 70 en 110 Ltr.

Wilt u het gelijk wat groter aanpakken kom dan eens kijken naar de Volga serie. De Volga serie is in 5 verschillende maten en 3 verschillende kleuren te verkrijgen. De Volga aquaria zijn standaard uitgerust met LED verlichting.

Ook zijn hiervoor verschillende controlers verkrijgbaar waarmee u de verlichting kunt aansturen. Zo is er de Easy Led controler waarmee u de zonsopkomt en zonsondergang kunt nabootsen.

Vis van de maand

Chinese Danio

Naam: Tanichthys albonubes
Leefgebied:
China – Vietnam
Maximale lengte:
4cm
Beschrijving: Actieve en vredelievende scholenvis
Bijzonderheden: Mannetje heeft grotere vinnen

5 voor €6,99

Let op, het is mogelijk dat niet elke winkel de vis v/d maand in het assortiment heeft. Bel voor de zekerheid met uw filiaal.

Juwel aquaria

In onze winkels vind u een groot assortiment aan aquaria. O.a. het merk Juwel.

Juwel heeft een ruime keus in aquaria. Zo is er de nieuwe Primo LED lijn. Het ideale aqaurium voor beginners. De Juwel Primo aquaria zijn voorzien van Led verlichting en in 3 maten verkijgbaar.

Wilt u het gelijk groter aanpakken dan heeft Juwel verschillende andere opties. Bijvoorbeeld het Juwel rio aquaria deze zijn te krijgen vanaf 80cm tot 150cm.

Heeft u een hoek in uw kamer waar u graag een aquarium wilt dan past het Trigon aquarium daar perfect.

Kardinaaltetra

De kardinaaltetra is een veel geliefde aquarium vis.
Deze vel gekleurde vis is op zijn best in een groep met meerdere soortgenoten.
Hij komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika.

Guppy

Een guppy is een vis die opvalt door zijn felle kleuren. Vooral bij de mannetjes zie je de verscheidenheid in kleuren goed terug komen.
Deze tropische vis leeft graag in groepen met meerdere van zijn eigen soort.
De gup komt oorspronkelijk in Zuid-Amerika voor.

Dwerg-
goerami

Het natuurlijke kleurpatroon van deze vis bestaat uit een afwisseling van verticale rode en blauwgroene strepen, waarbij de mannetjes duidelijk kleurrijker zijn dan de vrouwtjes. De vis wordt zo’n 6 centimeter lang.

Maanvis

De maanvis behoort tot de cichliden. Hij heeft een hoge rug, is ongeveer 10 tot 15 centimeter lang en 18 tot 25 centimeter hoog. De maanvis is geen snelle zwemmer.

Groot assortiment

Bij Flip Kluin vindt u ook een groot assortiment aan vissen, zoals:

 • Sluierstaarten (koudwater)
 • Leeuwenkoppen (koudwater)
 • Tetra’s
 • Guppen
 • Goerami’s
 • Algeneters
 • Barbelen
 • Nanovissen
 • Corydora’s
 • Maanvissen
 • garnalen